Tyttö & Toivevävyt

Etusivu  |  Esittely  |  Soittajat & laulajat  |  Ohjelmistoa  |  Vieraskirja  |  Yhteystiedot 

Esittely

Tyttö ja toivevävyt -bändi syntyi "vahingossa" kesällä 2003 kootessamme bändiä eräisiin häihin. Keikka meni ilmeisen hyvin: yleisö hullaantui ja taisivatpa jotkut lopussa tanssia jo pöydilläkin. Siitä lähtien olemme keikkailleet hyvällä menestyksellä erityisesti hääjuhlissa ja meininki on ollut loistava joka kerta. Vuosien varrella meistä on tullut epäilemättä yksi Suomen kysytyimmistä yhtyeistä häihin. 

Soitamme musiikkia ihan laidasta laitaan. Perinteinen valssi, tango, humppa, jive ynnä muut on hallinnassa, mutta listalla on myös finnhitsejä sekä suomalaista ja ulkomaalaista menomusakkia rokettirollista nykypäivän listahitteihin. Tarkemmat tiedot löydät ohjelmistoa -sivulta. Settejä räätälöidään mahdollisuuksien rajoissa aina keikkakohtaisesti.

Nykyisellään olemme panostaneet erityisesti myös visuaaliseen puoleen. Mobiiliin valokalustoomme kuuluu normaalien par-kannujen lisäksi mm. liikkuvia valoja ja vilkkuvia strobovaloja ja blindereitä. Tilan ja sähkönsyötön salliessa myös liikkuvat moving-head -valot. Bändin lystikästä huumoria ja taiteen eteen uhrautumista edustaa tekniikka-legoista itse rakennettu peilipallonpyörittäjä (menossa jo kolmas versio, nyt myös nopeudensäätö :D ). Laadukkaalla äänentoistolaitteistollamme pystymme kattamaan tilat pienistä ruokalannurkista liikuntahalliin, toki tarvittaessa järjestämme äänentoiston vaikka stadionille :).

Tyttö & Toivevävyt on myös kunnostautunut kirkossa esitettävän musiikin puolella. Basisti kun on myös trumpetisti ja kosketinsoittaja on soittanut klassista pianoa, joten suoriudumme kaikesta häämusiikista häämarssista alkaen, vihkimisessä esitetyn esim. yksinlaulun kautta häävalssiin ja illan bilestysosuuksiin saakka. Tätäkin puolta kannattaa kysäistä, jos on tarpeen.

Jos haluat juhliisi ja tilaisuuksiisi tunnelmaa
lukevan, nuorekkaan ja eloisan bändin, ota nopeasti yhteyttä. Bändin muusikot toimivat nimittäin useissa muissakin kokoonpanoissa, joten keikat kannattaa varata ajoissa.

Mieluisinta keikkailualuetta meille on Etelä- Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa, Oulun seutu, Keski-Suomi, Pohjois-Savo sekä Kuopion ja Tampereen seutu.

 

 

 

 bändi häihin bilebändi tanssimusiikki finnhits iskelmä hääbändi hääorkesteri