Tyttö & Toivevävyt

Etusivu  |  Esittely  |  Soittajat & laulajat  |  Ohjelmistoa  |  Vieraskirja  |  Yhteystiedot 

Soittajat & laulajat

Sanna Pirttisalo, laulu

Haapavedeltä kotoisin oleva Sanna on valmistunut Sibelius-Akatemiasta ja toimii tällä hetkellä musiikinopettajana.

Sannan muusikkotausta ulottuu kauas ja onpa hänet nähty TV:ssäkin esiintymässä Suomen euroviisufinaaleissa. Sanna taitaa laulun ohella pianon ja tinapillien soiton. Mukana myös yhtyeessä Hurven sekä monessa muussa projektissa.

Olli Hirsimäki, koskettimet, taustalaulu

Toivevävyjen kosketinosastosta vastaa Olli Hirsimäki. Olli kaivelee keikoilla soittopeleistään mitä muhkeimpia saundeja ja kolmen soittimen avulla luotu äänimaisema on heleä ja kiinnostava. Onpa Olli nähty myös urkurina kesähäissä.

Olli on kotoisin Nivalasta ja on valmistunut ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi Oulun Yliopistosta. Musiikkiharrastus alkoi klassisella pianonsoitolla musiikkiopistossa. Nykyisin Olli on viehtynyt erityisesti pop, rock ja tanssimusiikin tulkitsemiseen. Olli on mukana myös Golden Dream -orkesterissa sekä aika ajoin erinäisissä muissa bändeissä/projekteissa.

Juha Yli-Kotila, kitara, taustalaulu

Juha on Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta valmistunut musiikkipedagogi ja toimii kitaransoitonopettajana Jokilaaksojen musiikkiopistossa. Juha taitaa tuhtien komppien ja muhevien soolojen lisäksi taidokkaasti sävellys/sovitus/nuotinnoshommat sekä jos jonkinlaisten soitinten soittamisen .

Juha on mukana useissa kokoonpanoissa, mm. Hurven, MB, Spooky Hamsters, Guardia Nueva, (ym ym.) ja on kiertänyt maailmaa myös Rimpparemmi-tanssiporukan mukana.

Teemu Joensuu, basso + trumpetti, taustalaulu

Teemu on soittanut trumpetinsukuisia vaskisoittimia jo vuodesta 1992 ja bassoa vuodesta 2001. Vauhdikkaalla meiningillä hoidetun basson jytkytyksen ja yleisön seassa hyppelyn lisäksi hän on esiintynyt häitten yhteydessä kirkossa trumpettia soittaen. 

Teemu on Tampereella majapaikkaansa pitävä yrittäjä-diplomi-insinööri ja omaa vahvan musiikkitaustan. Vuosien varrella hän on soittanut mm. kokoonpanoissa nimeltä Satellite Patrol, Torvikopla, Golden Dream, Jääkärisoittokunta, Haapaveden kamariorkesteri ym ym.

Markus Lasanen, rummut, taustalaulu

Toivevävyjen lyömätaiteilusta huolehtii ammattitaidolla, loistomeiningillä, mutta piintarkasti, Markus Lasanen. Markus on valmistunut Kokkolasta pop/jazz-konservatoriolta, pääsoittimenaan rummut. Vaikka Make on ollut mukana useissa heavy-projekteissa, osaa hän soittaa myös hiljaa. Musiikkilajit taittuvat laidasta laitaan. Taidokkaan taustalaulantansa siivittämänä mies on keskuudessamme saanut lisänimen "Terssi-Lasanen" :).

Markus on mukana myös mm. Golden Dream sekä Killspree Manatee -yhtyeissä, jonka lisäksi vaikuttaa useissa muissa projekteissa ja on tuurannut merkittävissä suomalaisissa tanssiorkestereissa.bändi häihin bilebändi tanssimusiikki finnhits iskelmä hääbändi hääorkesteri